Jacob Nordström

Uppdragsfoto:

Jag åtar mig i första hand porträttfotouppdrag. Och gärna i spännande miljöer, inne som ute. Det är mitt fokus och det jag verkligen tycker om att göra.

Samtidigt tycker jag att det är lyx att få glida omkring på ett företagsarrangemang/event och spegla energin och människorna som gör dagen.

Har du något du vill nå ut med?
Är du egenföretagare, artist, musiker, skådis, designer, politiker eller liknande och vill kommunicera ett budskap eller en affärsidé?
Med ett personligt fotoporträtt, med av dig valda länkar, i alla mina sociala kanaler får du förutom ett snyggt porträtt på dig själv också väldigt god och trovärdig spridning. Hojta så ordnar vi det ihop!
Foto-Jacob finns på Facebook, Instagram, Tumblr och LinkedIn. Se länkarna nedan!

Bilder av Sverige och specifikt skärgård är också av intresse. Jag har rätt gott om bilder i denna genre om du söker sådana motiv.

Tveka inte att höra av dig om frågor och funderingar!

 

Bakgrund:

Jag köpte min första riktiga kamera vid 15 års ålder och har sedan dess alltid fotat.

Sedan mitten av 90-talet har jag jobbat som Art Director/grafisk designer och är en av Sveriges största tidningsdesigners med ett 40-tal redesignprocesser på Nordens ledande dagstidningar i bagaget. Uppdragen har både innefattat print och webb, och ett flertal är prisbelönta. Läs mer på: Nordström Design

Bilder har således alltid varit en naturlig del av mitt arbete och genom åren har jag fått äran att jobba med många duktiga fotografer.

Parallellt med mitt dagliga designarbete har jag utvecklat mitt eget fotograferande och numera är fotograferandet en del av min verksamhet och antagligen min huvudsyssla i framtiden.

Utbildning: Foto- och ljussättningskurser hos David Bicho, Emma Svensson och Ernst Henry och grundläggande fotoutbildning på Berghs School of Communication och Forsbergs. Utöver det är jag självlärd, eller lärd av mitt yrke som designer och AD, snarare.

Jag är medlem i Sveriges Fotografers förbund.